XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon  669 563 833
xagarr@gmail.com
Informació legal
 
Inici Receptes Guitarra Novel·la Enllaços Contacte Jocs
 


Acompanyament de pomes Ajoarriero Amanida César Amanida d’ou Asmarris Bacallà a la mel Bacallà al “pil-pil” (renovat) Bacallà amb patates i ceba Bistec rus en salsa foc Broquetes de salmó i xampinyons Cargols en salsa Carxofes amb foie Ceps a la crema Cibet per a carns Cistells de pa i ou amb “sabayón de txakoli” Coca de Mallorca Coliflor amb salsa de taronja i cava Coliflor gratinada Conill alforn amb vi Corazón blanco Coulant de xocolata Crema de ceps (per acompanyar pasta o carns) Crêpes Crestes de carbassó i llagostins o gambes Croquetes d’alls i gambes en brick Croquetes de sèmola Espatlla de xai al forn Foie d’ànec Galetes de la “abuelita” Gall d’indi al vermut negre Gelat de torró Gírgoles encebades Guisat de calamar o sípia Hamburgueses d’arròs i llenties Llobarro a la sal Llom a la sal Llom al pebre verd Lluç amb salsa de romaní Macarrons amb espinacs Magdalenes d’oliva Massa per a Pizza (la meva) Migas Mongetes verdes amb salmó fumat Pa (el meu) Pasta Pastís de formatge Pastís de xocolata amb nous Patates a la “diablesa” Paté Per arrebossar calamars a la romana Pollastre al xerès o whisky Pollastre farcit Pomes amb foie Ravioli casolans Roast beef Romesco de peix Rotllets de carn amb salsa Rotllets de salmó fumat Salmó marinat Salmorejo Salsa bearnesa (renovada) Salsa de calçots Salsa fosca per a carns Salsa per a carn o peix Sanjacobos de carbassó, pernil i formatge Sopa d’ametlles Steak tartar Terrina de formatge amb pernil dolç Teules d’ametlles Tonyina amb olives Torró Turbot al forn amb patates i olives