XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
669 563 833
xagarr@gmail.com
Informació legal
Inici
Receptes
Guitarra
Novel·la
Enllaços
Contacte
Jocs
Acompanyament de pomes
Ajoarriero
Amanida César
Amanida d’ou
Asmarris
Bacallà a la mel
Bacallà al “pil-pil” (renovat)
Bacallà amb patates i ceba
Bistec rus en salsa foc
Broquetes de salmó i xampinyons
Cargols en salsa
Carxofes amb foie
Ceps a la crema
Cibet per a carns
Cistells de pa i ou amb “sabayón de txakoli”
Coca de Mallorca
Coliflor amb salsa de taronja i cava
Coliflor gratinada
Conill alforn amb vi
Corazón blanco
Coulant de xocolata
Crema de ceps (per acompanyar pasta o carns)
Crêpes
Crestes de carbassó i llagostins o gambes
Croquetes d’alls i gambes en brick
Croquetes de sèmola
Espatlla de xai al forn
Foie d’ànec
Galetes de la “abuelita”
Gall d’indi al vermut negre
Gelat de torró
Gírgoles encebades
Guisat de calamar o sípia
Hamburgueses d’arròs i llenties
Llobarro a la sal
Llom a la sal
Llom al pebre verd
Lluç amb salsa de romaní
Macarrons amb espinacs
Magdalenes d’oliva
Massa per a Pizza (la meva)
Migas
Mongetes verdes amb salmó fumat
Pa (el meu)
Pasta
Pastís de formatge
Pastís de xocolata amb nous
Patates a la “diablesa”
Paté
Per arrebossar calamars a la romana
Pollastre al xerès o whisky
Pollastre farcit
Pomes amb foie
Ravioli casolans
Roast beef
Romesco de peix
Rotllets de carn amb salsa
Rotllets de salmó fumat
Salmó marinat
Salmorejo
Salsa bearnesa (renovada)
Salsa de calçots
Salsa fosca per a carns
Salsa per a carn o peix
Sanjacobos de carbassó, pernil i formatge
Sopa d’ametlles
Steak tartar
Terrina de formatge amb pernil dolç
Teules d’ametlles
Tonyina amb olives
Torró
Turbot al forn amb patates i olives
Cerca per nom de recepta
Índex de receptes
Arrossos
Begudes
Carns
Entrants
Formatges
Masses
Molecular
Pastes
Peixos
Postres
Salses
Sin categoría
Verdures
Últimes publicacions
lnstruccions per utilitzar el fang per cuinar
Fingers de pollastre
Tortell de Reis
Espaguetis amb cloïsses i gambes
Arròs amb xorisso en cassola de fang
Blog ‘Cupcakes y más’
Visitar el Blog