XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS      SANT QUIRZE DEL VALLÈS      BARCELONA      669.56.38.33      xagarr@gmail.com       Informació legal   
Bacallà amb patates i ceba
18/12/2012

Per a 4 persones :

600 gs. de bacallà salat
1 Kg. de patates
Dues cebes
2 dl. d’oli d’oliva verge extra
Unes branquetes de julivert

Tallar els trossos de bacallà, rentar-los amb força aigua i submergir-los en aigua molt freda durant 24 h.  Passat aquest temps, canviar l’aigua, al menys tres cops en 12 hores.

En una paella col·locar una petita part d’oli. Pelar les patates, rentar-les i tallar-les a rodones no molt gruixudes. Sofregir-les amb l’oli fins que estiguin tendres i posar-les com a llit en una paella o safata de forn. Muntar sobre els talls de patata els trossos de bacallà i cobrir-los amb la ceba, que prèviament s’haurà pelat i picat en juliana.  Posar en el forn a foc fort (180º C – 190º C) durant 12 minuts.  Muntar els plats amb la base de patata, els talls de bacallà al damunt i la ceba cobrint el conjunt. Adornar-ho amb les branquetes de julivert.


(Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)