XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Conill alforn amb vi
18/12/2012
1 conill trossejat Es daura el conill en una mica de oli i la meitat de la mantega, amb la ceba i julivert picats. Un cop daurat, s’afegeix sal i pebre i es rega amb el suc de llimona. Es col·loquen els trossos de conill en una safata de forn untada amb mantega. S’aboca el vi a la cassola on s’han cuit els trossos de conill i s’escalfa un minut. Es retira del foc, s’afegeixen els rovells d’ou i es remena ràpidament. S’aboca aquesta salsa sobre el conill. S’empolsina amb el formatge i el pa ratllats i es deixa coure en forn mig, 20 minuts aproximadament. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||