XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Croquetes de sèmola
18/12/2012
Per a 15/18 croquetes: Pa rallat Posar la llet, el sucre, la vainilla i la pell de taronja o llimona en una cassola al foc i anar remenant. Quan bulli, afegir la sèmola poc a poc sempre remenant i quan comenci a estar espès, treure la pell de taronja o llimona i la vainilla. Seguir remenant fins que quedi molt espès (prova de la cullera). Treure del foc. Separar d’un ou la clara del rovell. Tirar el rovell a la cassola i anar remenant, de forma que quedi ben repartit. Fer el mateix amb el 2n. rovell. Deixar refredar 4 o 5 hores. Batre les clares i passar les croquetes per la clara i pel pa rallat i fregir-les. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||