XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Asmarris
18/12/2012
400 g de sardines, seitons, lluç, verats, etc. Posar els alls pelats a coure en una cassola a foc baix, fins que quedin d’un color ben daurat. Un cop estiguin a punt, posar-los en un morter i afegir-hi el pebre vermell i el julivert tallat ben fi. Quan estiguin picats, posar-hi una llesca de pa fregit (opcionalment s’hi pot incorporar la polpa de la nyora). Finalment incorporar-hi el tomàquet ratllat. Un cop es tingui una massa fina i homogènia, afegir-hi el vi negre i barrejar-ho tot bé. En una cassola amb oli calent coure aquest preparat, incorporant la fulla de llorer. Un cop evaporat l’alcohol del vi, si es veu massa sec, afegir aigua o brou de peix i deixar reduir. Tornar-ho a remenar, corregir de sal, i passats uns quants minuts, afegir-hi el peix i deixar-lo coure uns 5-7 minuts. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||