XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS SANT QUIRZE DEL VALLÈS BARCELONA 669.56.38.33 xagarr@gmail.com Informació legal

EL BLOG DE XAVIER GARRIDO

Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar

Inici Receptes Guitarra Enllaços Contacte Joc de sons

Asmarris amb sardines
18/12/2012

24 sardines
1 tomàquet escalivat o fregit
4 grans d’all
1 llesca de pa fregit
Pebre vermell
Sal
Oli d’oliva
1 gotet de vi negre

Posar els alls pelats a coure en una cassola a foc baix, fins que quedin d’un color ben fosc, tirant a negre.

Un cop estiguin a punt, retirar-los i utilitzar-los per fer la picada. Posar-los en un morter i afegir-hi pebre vermell. Quan estiguin picats, posar-hi una llesca de pa fregit i el tomàquet escalivat, pelat i sense llavors. Un cop es tingui una massa fina i homogènia, deixatar-la amb vi negre.

En una paella amb oli ben calent, tirar-hi la picada, remenar-ho una mica i tapar-ho. Passats un segons, afegir-hi aigua bullint, perquè si no, el pebre vermell es cremaria.

Tornar-ho a remenar, tirar-hi un polsim de sal, i passats uns quants minuts, afegir-hi les sardines i deixar-ho coure uns 3 minuts. Com a guarnició posar-hi patates, mongetes seques o cigrons.


(Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)