XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Migas
18/12/2012
Pa Fer el pa a trossos amb els dits i posar-hi aigua amb sal, de forma que quedi humit però no xop. Preparar els alls sense pelar-los, donant-los un cop amb el ganivet pla, per xafar-los una mica. Tallar la cansalada a daus. Fregir en una cassola el cap d’alls. Posar-hi tot seguit, el xoriço sencer o en dos trossos i rentar i afegir al mateix temps els pebrots verds sencers. Remenar i quan estiguin els pebrots una mica daurats, treure’ls de la cassola, treure també el xoriço i posar-hi la cansalada. Remenar els alls i la cansalada, posar una mica més d’oli, escórrer bé el pa i tirar-lo a la cassola. Anar remenant tot plegat, controlant el foc i la possible falta d’oli. Seguir remenant fins que les “migas” quedin soltes i cruixents. Servir juntament amb els pebrots i el xoriço. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||