![]() |
XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
![]() xagarr@gmail.com Informació legal |
||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Rotllets de carn amb salsa
18/12/2012
2 trossos de “tapaplana” fins per persona Salsa (per a 12 pers.): Preparació rotllets: Col·locar en el centre dels trossos de carn, un trosset petit de pernil i mig ou dur, amb la part del rovell cap a baix. Enrotllar la carn i lligar els rotllets amb el fil de cotó. Salar-los una mica per fora, enfarinar-los i fregir-los en una paella amb oli. Reservar apart. Preparació salsa: Posar oli en una cassola, aprofitant també el que quedi de fregir la carn. Passar per la picadora la ceba, la pastanaga i l’api. Posar-lo a la cassola, junt amb el pebre vermell a gust i daurar-lo una mica. Mentrestant, picar l’all, el julivert i les ametlles i pinyons. Afegir-lo a la cassola i també incorporar els tomàquets ratllats. Remenar sovint la barreja per a que no s’enganxi. Finalment posar la pastilla de xocolata trossejada i la sal a gust. Afegir a la cassola els rotllets que estaven reservats. Posar una mica de brou i bullir tot a foc lent. A base de brou, aconseguir la quantitat de salsa suficient. Consells: Queda millor si es fa el dia abans i després, abans de menjar, se li dóna el darrer bull. Acompanyar amb patates bullides, ja preparades o amb un flam d’arròs blanc. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) ![]() |
|
|||