XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS      SANT QUIRZE DEL VALLÈS      BARCELONA      669.56.38.33      xagarr@gmail.com       Informació legal   
Lluç amb salsa de romaní
18/12/2012

Per a 4 persones :

4 filets de lluç
1 ceba mitjana
1 culleradeta de pebre vermell
1 polsim de pebre negre
1 parell d’alls
Julivert
Romaní
1 got de vi blanc o cava
1 tomàquet ratllat
1 got de llet
1 culleradeta de farina
Sal
Oli

Salar el lluç

En una cassola de fang, fer un sofregit amb l’oli, la ceba ratllada i el pebre negre.

Afegir-hi l’all el julivert i el romaní. Quan estigui tot ben daurat, posar-hi el vi o cava i després el tomàquet ratllat i el pebre vermell.

Quan hagi reduït, afegir-hi el got de llet i la culleradeta de farina. Ajustar de sal i remenar fins obtenir una salsa fina.

Posar-hi el lluç i portar-ho al forn ja calent (200º C) i tenir-ho uns 20 minuts fins veure que el lluç està cuit.


(Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)