XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Lluç amb salsa de romaní
18/12/2012
Per a 4 persones : 4 filets de lluç Salar el lluç En una cassola de fang, fer un sofregit amb l’oli, la ceba ratllada i el pebre negre. Afegir-hi l’all el julivert i el romaní. Quan estigui tot ben daurat, posar-hi el vi o cava i després el tomàquet ratllat i el pebre vermell. Quan hagi reduït, afegir-hi el got de llet i la culleradeta de farina. Ajustar de sal i remenar fins obtenir una salsa fina. Posar-hi el lluç i portar-ho al forn ja calent (200º C) i tenir-ho uns 20 minuts fins veure que el lluç està cuit. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||