XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Sanjacobos de carbassó, pernil i formatge
18/12/2012
(Karlos Arguiñano) Per a 4 persones: 2 carbassons Per a la salsa: Per a la salsa marinera, pelar i picar els alls finament, ofegar-los breument en una cassola amb una mica d’oli, afegir una cullerada de farina, cuinar una mica, abocar el vi i donar-li un bull. Afegir les 4 cullerades de salsa de tomàquet, l’aigua i cuinar durant 15 minuts a foc suau. Empolsinar amb julivert picat i reservar. Rentar els carbassons i amb ajuda d’una mandolina (o tallant finament amb in ganivet) fer 12 rodanxes de mig centímetre de gruix aproximadament. Tallar els extrems i tallar cada rodanxa per la meitat (a l’ample). Assaonar. Tallar les rodanxes de pernil en 4 trossos de manera que quedin 12 llesques petites. Estendre la meitat dels carbassons sobre un plat i posar damunt de cadascun, una rodanxa de pernil i una altra de formatge. Tapar amb la resta dels carbassons, de manera que quedin com “sandwitches”. Passar un per un per farina, ou batut i pa rallat i fregir en una paella amb abundant oli, no gaire calent perquè es fongui el formatge per dins. Retirar a un plat amb paper absorbent per eliminar l’excés d’oli. Servir 3 “San Jacobos” de carbassó, pernil i formatge per comensal i acompanyar amb la salsa marinera. Decorar amb julivert. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||