XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Ajoarriero
18/12/2012
200 grams de bacallà dessalat Coure la patata amb pell, en un caçó durant 20 minuts. Després, treure-la de l’aigua, pelar-la i tallar-la a daus. Pelar i tallar els alls a làmines. Posar-los a daurar en una cassola. Picar les cebes i el pebrot verd a daus i afegir-los junt amb els pebrots del “piquillo” picats. Salar i coure bé. Un cop les verdures cuites, afegir el bacallà trossejat i fregir-ho tot una mica més. Afegir la patata i la salsa de tomàquet i cuinar-ho tot junt durant 10 minuts. Servir-ho adornant el plat amb una branqueta de julivert. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||