XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS      SANT QUIRZE DEL VALLÈS      BARCELONA      669.56.38.33      xagarr@gmail.com       Informació legal   
Ceps a la crema
18/12/2012

Desfer una mica de mantega en una paella. Fregir-hi els cep fins que es vegin rossos. Tirar-hi una copeta de conyac i flamejar-ho . Deixar reduir.

Afegir crema de llet i remenar-ho fins que vagi espessint.

Variants:

– Si no espessa prou, s’hi pot afegir una mica de “Maizena” i si és massa espès, una mica de llet.

– Si es vol, es pot posar ceba. En aquest cas, tallar-la ben petita i coure-la amb la mantega abans dels ceps. (La ceba ha de quedar “pochada”, no fregida).

– Si en lloc d’aquesta plat es vol fer “Crema de ceps”, la recepta és la mateixa, però passant-ho tot al final pel braç elèctric fins a format la crema.


(Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)