XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Salmó marinat
18/12/2012
1/2 Kg. de salmó sense espina (2 filets de cua de 250 g. c/u.) S’unta el salmó amb l’oli i “s’arrebossa” amb el drill i el pebre. Es col·loquen els filets un una safata, es tiren unes gotes de brandy i es cobreix tot amb la barreja de sal i sucre. Es deixa a la nevera. Després de 12 hores es dóna la volta als filets i es tornen a deixar a la nevera. Després d’unes altres 12 hores (el que totalitza 24 hores) es renten els filets sota l’aixeta i s’assequen bé amb un drap de cuina. Es tallen molt prims i ja es poden servir. Poden embolicar-se amb paper d’alumini i guardar-se en el frigorífic. En aquest cas, es recomana consumir-los abans d’un màxim de 2 dies, o bé congelar-los. Nota: Si els lloms són més grans, es pot allargar el temps de marinat a la nevera. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||