XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Pollastre farcit
18/12/2012
1 pollastre d’ 1,750 Kg. aproximadament Demanar a la polleria el pollastre buit i sencer. Salpebrar-lo per dins i per fora i farcir-lo amb trossos de cansalada, prunes, “orejones” i pinyons, reservant una part d’aquests elements per posar per fora, al voltant del pollastre. Col·locar el pollastre farcit untat amb el llard, en una cassola amb oli i posar-hi al voltant una part dels elements esmentats, més els alls sense pelar, el llorer i la 1/2 branca de canyella. Regar-ho tot amb el moscatell i el brou. Posar-ho a la part mitja-baixa del forn a uns 180º C durant 1h 45m. o 2 hores. Cada 10 minuts, obrir el forn i amb una cullera regar el pollastre amb el propi suc de la cassola. Encendre o apagar la part de dalt del forn per anar controlant el daurat del pollastre sense que es torri massa. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||