XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS SANT QUIRZE DEL VALLÈS BARCELONA 669.56.38.33 xagarr@gmail.com Informació legal

EL BLOG DE XAVIER GARRIDO

Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar

Inici Receptes Guitarra Enllaços Contacte Joc de sons

Pastís de formatge
18/12/2012

Per a la base:

250 gs. de farina
125 gs. de mantega
30 gs. de sucre
1 rovell d’ou
2 cullerades d’aigua
1 polsim de sal

Per a la massa:

4 cullerades d’oli
300 gs. de sucre
3 ous
40 gs de Maizena
1 branca de vainilla
750 gs. de formatge (quark, mató o més gras philadelphia, mascarpone)

Preparar la base: Barrejar la farina amb la mantega, un polsim de sal, el sucre, el rovell d’ou i les dues cullerades d’aigua, fins a obtenir una massa uniforme. Enrotllar amb paper d’alumini i deixar una hora a la nevera.

Preparar la massa: Obrir la branca de vainilla amb la punta d’un ganivet a tot el llarg i treure la polpa interior. Barrejar el formatge, l’oli, el sucre, els rovells dels ous,la Maizenai la polpa de la vainilla. Batre les tres clares d’ou a punt de neu i afegir-les a la massa.

Escalfar el forn a 180º C. Treure la base de la nevera i estendre-la sobre un motlle. Posar al damunt la massa amb el formatge i ficar-ho tot plegat al forn. Mantenir-ho 50 o 60 minuts i deixar-ho refredar en el forn.


(Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)