XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Pastís de formatge
18/12/2012
Per a la base: 250 gs. de farina Per a la massa: 4 cullerades d’oli Preparar la base: Barrejar la farina amb la mantega, un polsim de sal, el sucre, el rovell d’ou i les dues cullerades d’aigua, fins a obtenir una massa uniforme. Enrotllar amb paper d’alumini i deixar una hora a la nevera. Preparar la massa: Si es té la branca de vainilla, obrir-la amb la punta d’un ganivet a tot el llarg i treure la polpa interior. Barrejar el formatge, l’oli, el sucre, els rovells dels ous, la Maizena i la polpa o culleradeta de vainilla. Batre les tres clares d’ou, amb 1/2 polsim de sal, a punt de neu i afegir-les a la massa. Escalfar el forn a 180º C, només per la part de baix. Treure la base de la nevera i estendre-la sobre un motlle. Posar al damunt la massa amb el formatge i ficar-ho tot plegat al forn, a mitja alçada. Mantenir-ho 50 o 60 minuts i deixar-ho refredar en el forn. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||