XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Macarrons amb espinacs
18/12/2012
Per a 4 persones: 300 gs. de macarrons Bullir els macarrons amb aigua abundant i escórrer-los sense rentar-los. Mentrestant tallar el bacon a trossos petits i fregir-lo en una cassola amb la mantega. Escaldar els tomàquets amb aigua bullint un minut i posar-los en aigua freda. Pelar-los, tallar-los a daus i afegir-los a la cassola quan el bacon estigui fregit. Quan el tomàquet estigui cuit, afegir la crema de llet i remenar fins que es vegi cremós i després posar-hi els macarrons bullits. Finalment afegir-hi els espinacs i remenar tot el conjunt sense retirar-ho del foc durant un parell de minuts. Servir amb una mica de formatge ratllat a banda. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||