Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar | |||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Espaguetis amb cloïsses i gambes
10/12/2023
(Alfarería Rosa) 750 g de gambes grans Reservar 12 gambes senceres i pelar la resta. Per fer el fumet, posar les pells i els caps de les gambes en una olla amb aigua, sal, un tros de ceba, el tomàquet i un rajolí d’oli i portar a ebullició uns 20 minuts. Remenar bé tot i colar dins d’una altra olla. Netejar sota l’aixeta d’aigua les cloïsses i posar-les en l’olla del fumet. Deixar que bulli uns 5 minuts més o fins que les cloïsses s’obrin. Treure les cloïsses i reservar a la calor. Posar a bullir els espaguetis en una olla gran amb abundant aigua, un rajolí d’oli i sal fins que estiguin al “dente”. Colar i reservar. En una altra olla posar la resta d’oli, escalfar i tirar les gambes sense pelar, remenar uns minuts i treure. Reservar a la calor. En aquesta olla tirar les gambes pelades i la resta de ceba picada. Remenar uns minuts i tirar-hi els espaguetis, les cloïsses, el fumet i una picada d’all i julivert. Donar unes voltes i servir acompanyat de les gambes sense pelar. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||
Xavier Garrido Tosquellas | 669 563 833 | xagarr@gmail.com | Informació legal |