XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Tonyina amb olives
18/12/2012
800 grams de tonyina Posar la tonyina tallada a trossos grossos en un bol, afegir-hi el pebre blanc, la sal, els grans d’all pelats i aixafats, la farigola, el llorer, el vinagre, el vi blanc i l’oli i deixar-ho macerar durant una hora. Després, tombar la tonyina i deixar-la macerar durant una hora per l’altra banda. A continuació, eixugar la tonyina sobre un paper absorbent, enfarinar-la i fregir-la en una cassola amb oli. Després, tirar-hi la ceba tallada a la juliana i remenar-ho. Quan la ceba estigui una mica transparent, afegir-hi el suc de macerar la tonyina i aigua fins a cobrir. Deixar-ho coure durant 10 minuts a foc fort, tirar-hi el concentrat de tomàquet i deixar-ho coure una hora a foc lent. Mentrestant, escaldar les olives en un cassó amb aigua bullent. Després, afegir-les a la cassola, remenar-ho tot una mica i ja es pot servir. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||