XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Carxofes amb foie
18/12/2012
Carxofes Netejar bé les carxofes i deixar només la part més tendra. Tallar-les a meitats o si són molt grosses, en 4 trossos (si ha de passar molta estona abans de coure-les, deixar-les en aigua amb vinagre perquè no es rovellin). Picar els alls a trossets petits i posar-los a fregir amb l’oli d’oliva. Abans de que es dori l’all, afegir-hi les carxofes i anar-les tombant perquè es fregeixin bé de tots els costats. Passats 5 minuts incorporar-hi el got de vi blanc. Deixar reduir i després afegir-hi un got gran del brou de verdures i deixar-ho coure uns 10 minuts. Passat aquest temps, posar-hi la galeta picada i salpebrar. Barrejar-ho bé, tapar-ho i deixar-ho uns altres 10 minuts (o fins que les carxofes quedin ben cuites), vigilant que no es consumeixi el suc. En el moment de servir, en una planxa o paella ben calents, fregir el foie 30 segons per cada cara i emplatar. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||