XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Galetes de la “abuelita”
18/12/2012
250 gs. de farina Es tamisa la farina junt amb el llevat i la sal. Apart es baten el sucre i la mantega fins a obtenir una crema fina. A continuació, s’afegeix l’ou, batent bé després d’afegir-lo. Seguidament ja es pot incorporar la vainilla en pols i a continuació, la barreja tamisada de farina, llevat i sal, fins a formar una massa amb tot. Treballar una mica la massa a la taula enfarinada (Si és necessari es pot afegir una mica més de farina per aconseguir una massa que no s’enganxi. Compte però, amb no treure-hi sabor). Deixar reposar una mitja hora. Estirar amb el rodet parts de la massa, damunt d’un full d’alumini untat amb mantega, fins aconseguir una làmina de2 mm. o menys d’espessor. Anar modelant les galetes amb un tallapastes, un got, o un motlle i posar el full d’alumini en una safata de forn. Col·locar la safata a la meitat baixa del forn, a 130-150º C, amb la part superior i inferior enceses, durant 8 o 10 minuts aproximadament. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||