XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS      SANT QUIRZE DEL VALLÈS      BARCELONA      669.56.38.33      xagarr@gmail.com       Informació legal   
Farcells de salmó fumat
18/12/2012

Per a 4 persones :

400 gs. se salmó fumat
250 gs. de nous de Califòrnia
1 terrina de formatge fresc
Brots de soja frescos
Una ceba tendra

Filetejar el salmó en fulles fines (també es pot usar el que ja ve tallat) de manera que es pugui farcir.

Pelar i netejar les nous, procurant rentar-les una mica i secar-les bé. Trinxar-les finament i, amb l’ajut d’una forquilla, barrejar-les amb el formatge fresc, procurant que quedi una massa homogènia i no excessivament compacta.

Farcir els fulls de salmó amb l’ajut d’un petit bol, procurant que el farcit quedi ben repartit. Tancar els saquets mitjançant un lligat amb una tira estreta de ceba tendra. 

Damunt d’un plat o una safata col·locar els brots de soja ben rentats i escorreguts i tot seguit dipositar-hi damunt amb força cura els saquets de salmó.


(Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)