XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Amanida d’ou
18/12/2012
Per a 8 persones: 300 gs. de pèsols congelats Separar els pèsols congelats entre sí i posar-los en un colador. Bullir força aigua amb sal i mantenir-hi durant 3 minuts els pèsols en el colador. Passar-los després per aigua freda i deixar-los escórrer. Coure els ous 12 minuts, refredar-los bé amb aigua, pelar-los, dividir-los en vuit parts i deixar que es refredin. Fer un tall en forma de creu a la pell de la part superior dels tomàquets, una cop retirada la tija, tirar-los-hi aigua bullint per damunt i deixar-los uns minuts a l’aigua. Retirar després la pell ja separada de la carn i tallar aquesta a tires. Tallar també el pernil a tires. Netejar bé els xampinyons, rentar-los i tallar-los en làmines, (els de llauna en quatre parts. Rentar el raïm, escórrer el grans, partir-los per la meitat i treure els pinyols. Barrejar la maionesa amb el “ketchup”, el vinagre, la nata, la sal i el pebre i incorporar amb compta a l’amanida. Empolsinar julivert sobre l’amanida abans de servir. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||