![]() |
XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
![]() xagarr@gmail.com Informació legal |
||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Pollastre al xerès o whisky
18/12/2012
3 o 4 quarts de pollastre Es prepara el pollastre: si son cuixes, es separen les cuixes dels carpons; si son pits, es fan dos filets de cada un i es salen amb la sal i el pebre. Es dauren els trossos de pollastre en poc A la mateixa cassola es desfà la mantega i s’afegeix la farina, remenant fins que quedi fina. S’afegeixen junts el xerès (o wisky), el brou i la llet remenant fins obtenir una salsa fina. S’afegeixen els trossos de pollastre i es deixa coure uns 25 minuts, amb el fi d’acabar de cuinar el pollastre i de que la salsa acabi d’espessir. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) ![]() |
|
|||