XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS      SANT QUIRZE DEL VALLÈS      BARCELONA      669.56.38.33      xagarr@gmail.com       Informació legal   
Pollastre al xerès o whisky
18/12/2012

3 o 4  quarts de pollastre
1/2 got de llet
1 got de brou de carn
2 cullerades soperes de xerès o wisky
1 cullerada sopera de farina
50 gs. de mantega
Oli, pebre, sal

Es prepara el pollastre: si son cuixes, es separen les cuixes dels carpons; si son pits, es fan dos filets de cada un i es salen amb la sal i el pebre.

Es dauren els trossos de pollastre en l’oli i es reserven del foc.

En una cassola es desfà la mantega i s’afegeix la farina, remenant fins que quedi fina.

S’afegeixen junts el xerès (o wisky), el brou i la llet remenant fins obtenir una salsa fina.

S’afegeixen els trossos de pollastre i es deixa coure uns 25 minuts, amb el fi d’acabar de cuinar el pollastre i de que la salsa acabi d’espessir.


(Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)