XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Crestes de carbassó i llagostins o gambes
18/12/2012
Per a 10 crestes:
Picar la ceba tendra i fregir-la poc a poc en una paella amb una mica d’oli. Picar el carbassó amb pell a dauets petits i afegir-los. Coure les dues verdures a poc foc fins que quedin ben toves. Salpebrar i reservar. Pelar i picar l’all i daurar-lo en una paella amb una mica d’oli. Salar les cues i saltejar-les breument. Empolsinar-les amb julivert picat i trinxar-les a trossos petits. En una safata de forn posar les 10 bases de les crestes damunt d’un paper de forn. Posar a cada una, una porció de la barreja de verdures i cues. Tancar-les doblant-les pel mig i sellar-les amb la punta d’una forquilla. Batre l’ou i pintar les crestes pel damunt. Tenir-les al forn a 180º C durant 12-15 minuts (fins que es vegin daurades). (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||