XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS      SANT QUIRZE DEL VALLÈS      BARCELONA      669.56.38.33      xagarr@gmail.com       Informació legal   
Llobarro a la sal
18/12/2012

1 llobarro de1,5 Kg. aproximadament
3 Kg. de sal grossa
1 ramat de julivert, cebollí i cerfull
Farigola

Buidar el llobarro però no treure les escates.

Escalfar el forn durant 20 minuts a temperatura màxima.

Trinxar el ramet de julivert, cebollí i cerfull i esmicolar la farigola per a farcir el llobarro.

Posar la meitat de la sal en una cassola resistent al forn, col·locar el llobarro i cobrir-lo amb la resta de la sal.

Humitejar lleugerament la sal amb aigua i deixar coure el llobarro (sense tapar la cassola) durant 30 minuts.

Tant aviat com es tregui del forn, trencar la crosta de sal i servir (si es tarda massa temps, la crosta de sal es pot enganxar a la carn del peix).

Servit fred, el llobarro està excel·lent amb amanida o maionesa.


(Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)