Logo XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon  669 563 833
xagarr@gmail.com
Informació legal
 
Inici Receptes Guitarra Novel·la Enllaços Contacte Jocs
 
Crema de ceps (per acompanyar pasta o carns)
18/12/2012

20 g de ceps deshidratats
½ ceba gran o una de petita
15 g de mantega
200 ml de nata líquida
1 copeta de brandy
Sal

Posar els ceps en remull amb aigua tèbia (molt poca)

Tallar la ceba ben petita. Desfer la mantega en un cassó i coure-hi la mantega. Remenar tot el temps, ha de quedar “pochada”, no fregida.

Escórrer els ceps (reservant l’aigua) i afegir-los al cassó. Remenar fins que es vegin cuits. Tirar-hi la copeta de brandy i flamejar. Deixar reduir.

Posar-hi la nata líquida i remenar fins que vagi espessint. Afegir una mica de l’aigua d’hidratar els ceps. Passar-ho pel braç elèctric per formar la crema.

Tornar-ho a un cassó o pot per si s’ha d’escalfar més tard, tastant-ho i corregint de sal. Si convé es pot afegir encara una mica més de l’aigua d’hidratar els ceps.

Servir calent per acompanyar la pasta o la carn.


  (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)