XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Crema de ceps (per acompanyar pasta o carns)
18/12/2012
20 g de ceps deshidratats Posar els ceps en remull amb aigua tèbia (molt poca) Tallar la ceba ben petita. Desfer la mantega en un cassó i coure-hi la ceba. Remenar tot el temps, ha de quedar estofada, no fregida. Escórrer els ceps (reservant l’aigua) i afegir-los al cassó. Remenar fins que es vegin cuits. Tirar-hi la copeta de brandy i flamejar. Deixar reduir. Posar-hi la nata líquida i remenar fins que vagi espessint. Afegir una mica de l’aigua d’hidratar els ceps. Passar-ho pel braç elèctric per formar la crema. Tornar-ho a un cassó o pot per si s’ha d’escalfar més tard, tastant-ho i corregint de sal. Si convé es pot afegir encara una mica més de l’aigua d’hidratar els ceps. Servir calent per acompanyar la pasta o la carn. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||