XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Magdalenes d’oliva
18/12/2012
375 g. de farina Trinxar les olives negres ben petites amb les tisores o un ganivet i fer-ne una pasta. Escalfar la mantega en un bol fins a fondre-la. Barrejar la farina amb el romaní, el llevat, la sal, les olives trinxades, els ous, la mantega desfeta i el formatge. Anar barrejant amb una espàtula de fusta o amb la ma. Afegir-hi la llet i seguir remenant fins aconseguir una textura de massa. Deixar en un bol tapat amb “film” 12 hores a la nevera. Untar uns motlles amb mantega desfeta o amb oli (o utilitzar bases de paper per a magdalenes i no cal untar-les) i omplir-los amb la massa pràcticament fins dalt. Posar els motlles 30 minuts al forn a 180º. Per treure-les dels motlles, esperar a que siguin fredes. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||