![]() |
XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
![]() xagarr@gmail.com Informació legal |
||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Espatlla de xai al forn
18/12/2012
1 espatlla de xai sencera Netejar i repelar l’espatlla. Posar-la en una safata de forn i untar-la amb el llard, la sal i el pebre. Ben untada. Fer uns talls a la superfície i posar-hi els alls tallats a làmines. Regar-ho amb un raig d’oli. Tenir el forn ja calent a 220º C, encès per dalt i per baix i col·locar la safata a la meitat baixa del forn. Quan es comenci a torrar, (als 20 minuts aproximadament) posar un parell de cullerots d’aigua al fons de la safata i baixar la temperatura del forn a 200º C. Tallar unes patates a daus grossos i fregir-les. Salar-les un cop tretes de l’oli. Al cap d’1 hora de forn, afegir les patates en els espais buits de la safata i deixar tot el conjunt 10 minuts més al forn. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) ![]() |
|
|||