XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon  669 563 833
xagarr@gmail.com
Informació legal
 
Inici Receptes Guitarra Novel·la Enllaços Contacte Jocs
 
Llom al pebre verd
18/12/2012

Per a 4 persones :

4 lloms
4 cullerades de pebre verd en gra
50 g. de mantega
3 cullerades d’oli
1 gotet de brandy
150 ml. de nata líquida
Sal

Picar grollerament el pebre verd en un morter.

Recobrir els lloms, un a un, amb el pebre, apradant amb les mans.

Posar en una paella l’oli i la mantega a foc fort. Daurar els lloms per els dos costats, baixar el foc i continuar la cocció durant uns 5 minuts.

Treure els lloms i reservar en calent.

A la mateixa paella, afegir el brandy, escalfar i flamejar.

Afegir la nata, salar i coure durant 1 minut.

Posar la salsa sobre els lloms i servir en plats molt calents, acompanyats amb patates i tomàquets al forn.

Encara que el pebre verd es caracteritza més per la seva intensitat aromàtica que per ser picant, és convenient no exagerar la quantitat ja que podria anular el sabor de la carn.


  (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)