XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS      SANT QUIRZE DEL VALLÈS      BARCELONA      669.56.38.33      xagarr@gmail.com       Informació legal   
Salsa per a carn o peix
18/12/2012

Ceba
All
Julivert
Romaní
Pebre blanc
Vi blanc o cava
Concentrat de carn o peix segons el cas
1/2 cullerada de farina aproximadament
Llet
Oli i sal

Fer un sofregit amb la ceba, l’all i el julivert. (Fer servir la mínima quantitat d’oli possible)

Afegir el romaní i el pebre blanc segons cada gust.

Quan estigui tot ben daurat, incorporar-hi el concentrat de brou i el vi o cava i deixar que redueixi una mica.

Afegir la farina, remenant per a que no es formin grumolls.

Finalment tirar-hi la llet i barrejar be, corregir de sal i deixar que bulli uns minuts.


(Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)