XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Coliflor gratinada
18/12/2012
(Karlos Arguiñano) 1 Coliflor mitjana Bullir la coliflor sencera juntament amb les rodones de patata 5 minuts a l’olla a pressió. A part, tallar la cansalada a trossos petits i afegir-la a un cassó on s’hauran enrossit prèviament els alls (no massa per tal de no fer-los amargs) Afegir la farina i remenar amb el remenador de barnilles. Poc a poc afegir-hi el brou, sempre remenant, fins que quedi una crema suau no massa espessa. Escorre la coliflor i les patates i posar-les en una safata de forn amb els trossos de patata al voltant de la coliflor sencera. Regar molt a poc a poc amb la crema que s’ha preparat, per tal de que penetri dins dels plecs de la coliflor. Empolsinar amb formatge ratllat (no massa) i gratinar. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||