XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS SANT QUIRZE DEL VALLÈS BARCELONA 669.56.38.33 xagarr@gmail.com Informació legal

EL BLOG DE XAVIER GARRIDO

Allò que a mi m'agrada i que a tu et pot interessar

Inici Receptes Guitarra Enllaços Contacte Joc de sons

Massa per a Pizza
18/12/2012

250 gs. de farina
12 gs. de llevat de forner (mitja pastilla)
1 culleradeta de sal
1 i 1/2 cullerades d’oli d’oliva
125 ml. d’aigua tèbia

Ajuntar la farina i la sal i afegir-hi l’aigua de mica en mica, remenant bé.

Desfer el llevat en una mica d’aigua tèbia (la mínima possible), incorporar-lo a la massa i barrejar bé. Treballar tot el conjunt una estona sobre el marbre pressionant i amassant amb força.

Amb el rodet, donar la forma corresponent a la pizza i col·locar-la sobre un paper d’alumini empolsinat amb farina. Acabar de donar-li forma, deixant-la una mica més gruixuda a les vores.

Col·locar tot el conjunt sobre una safata de forn, cobrir amb un drap humit i deixar en un lloc tebi un mínim de ¾ d’hora.

Passat aquest temps, afegir-hi el condiment desitjat.

Posar al forn a uns 180º C (mantenint-lo encès només per la part inferior) a una alçada mitjana i durant uns 20 minuts.


(Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)