XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Massa per a Pizza (la meva)
18/12/2012
250 gs. de farina Ajuntar la farina i la sal i afegir-hi l’aigua de mica en mica, remenant bé. Desfer el llevat en una mica d’aigua tèbia (la mínima possible), incorporar-lo a la massa i barrejar bé. Treballar tot el conjunt una estona sobre el marbre pressionant i amassant amb força. Amb el rodet, donar la forma corresponent a la pizza i col·locar-la sobre un paper d’alumini empolsinat amb farina. Acabar de donar-li forma, deixant-la una mica més gruixuda a les vores. Col·locar tot el conjunt sobre una safata de forn, cobrir amb un drap humit i deixar en un lloc tebi un mínim de ¾ d’hora. Passat aquest temps, afegir-hi el condiment desitjat. Posar al forn a uns 180º C (mantenint-lo encès només per la part inferior) a una alçada mitjana i durant uns 20 minuts. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||