XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Guisat de calamar o sípia
18/12/2012
Per a 4 persones: 1/2 Kg. de calamar o sípia Tallar la ceba a juliana i fregir-la en una cassola amb una mica d’oli i el llorer. Quan comenci a estar transparent afegir-hi l’all tallat a làmines. Pelar els tomàquets, tallar-los a trossos petits i afegir-los a la cassola. Deixar-ho a foc mig, remenant de tant en tant, fins que sigui ben cuit. Posar-hi la pastilla de xocolata i remenar fins que es desfaci. Tot seguit, afegir-hi el got de vi o cava i a continuació el calamar o la sípia, tallat a trossos. Pelar i tallar les patates a trossos mitjans i posar-les a la cassola. Si hi ha poc suc, afegir-hi una mica d’aigua. Corregir de sal i deixar bullir fins que les patates siguin cuites. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||