XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Gall d’indi al vermut negre
18/12/2012
Per a 6 persones: 1Kg i ¾ de gall d’indi sense os Preparar la recepta mínim 8 hores abans de consumir. Salpebrar el gall d’indi. Fregir la ceba picada i quan comenci a estar transparent, afegir-hi el gall d’indi i fregir tot el conjunt. Quan es vegi que la carn ja no està crua, incorporar el vermut i el conyac, i quan s’hagin evaporat una mica, afegir el tomàquet, les fulles de llorer, el pebre vermell i els alls picats o en pols. Deixar tapat amb el foc baix durant una hora aproximadament. Incorporar-hi una mica d’aigua per tal d’aconseguir el nivell de suc desitjat. Apujar el foc i fer bullir uns 10 minuts sense tapar, per tal de fer reduir el líquid. Deixar reposar un mínim de 8 hores i escalfar just en el moment de servir. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||