XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Turbot al forn amb patates i olives
18/12/2012
1 turbot sencer (nota) Sofregir el porro amb un fil d’oli fins que estigui ben cuit. Salpebrar. En un bol barrejar el tomàquet, l’all i el julivert, el xerès, sal i un bon raig d’oli. En una safata per anar al forn, escampar el porro. A sobre, fer un llit de patates. Amanir-ho amb oli, sal i pebre i un raig d’aigua. Tapar la safata amb paper de forn i posar-ho al forn a 190º durant 20 minuts. Retirar el paper, salar el peix i posar-lo sobre les patates. Amanir-ho amb la barreja que hem preparat i repartir les olives negres partides en 3 trossos cada una (i sense pinyol) per sobre. Posar-ho al forn a 190º durant 10 minuts. Servir directament a taula, amb la mateixa safata de cocció. Nota: Al comprar el turbot demanar que el netegin de tripes, opcionalment que li treguin el cap i, molt important, que el marquin per anar al forn, és a dir, que parteixin l’espina en tants talls com comensals, sinó és difícil de servir) (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||