XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Croquetes d’alls i gambes en brick
18/12/2012
(Karlos Arguiñano) Per a 4 persones: 6 làmines de pasta brick Per a la salsa: Pelar les gambes, trossejar les cues i reservar els caps. Per a la massa de croquetes, picar els alls tendres en cilindres i ofegar-los en una cassola amb un raig d’oli. Agregar les gambes. Saltejar-les breument i incorporar la farina. Ofegar i abocar la llet a poc a poc, sense deixar de remoure amb la vareta. Afegir una mica de julivert picat, assaonar i cuinar durant 4-5 minuts aproximadament. Passar la massa a una safata i deixar que es refredi. Per a la salsa, pelar i tallar a làmines els alls i ofegar-los breument en una cassola amb una mica d’oli. Picar la ceba i afegir-la. Pelar el moniato i tallar-lo a daus i incorporar. Ofegar i agregar els caps de les gambes i les fulles d’estragó. Abocar el brandy, flamejar, cobrir amb aigua, posar a punt de sal, afegir el julivert picat i cuinar durant 15 minuts. Triturar, colar i reservar. Tallar les làmines de pasta brick per la meitat, estendre-les sobre una superfície llisa, col·locar en cada mitja làmina, una porció de massa de croquetes. Embolicar-les de manera que quedin ben tancades i fregir-les en una paella amb abundant oli calent. Retirar a un plat amb paper absorbent per eliminar l’excés de greix. Servir la salsa i col·locar damunt les croquetes d’alls i gambes en brick. Decorar amb julivert (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||