XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS      SANT QUIRZE DEL VALLÈS      BARCELONA      669.56.38.33      xagarr@gmail.com       Informació legal   
Mongetes verdes amb salmó fumat
18/12/2012

Per a 4 persones :

400 gs. se salmó fumat
500 gs. de mongetes verdes (preferiblement planes)
1 dl. de maionesa
0,5 dlde nata líquida
Drill (eneldo)
Oli d’oliva verge extra
Sal i pebre

Rentar les mongetes i deixar-les ben escorregudes. Tallar-les en juliana mitjana (2 mm. més o menys) i reservar-les.

Posar a bullir aigua lleugerament salada i quan arribi al punt de bullir, posar-hi les mongetes tallades. Deixar que comenci a bullir i deixar-ho 3 min. aproximadament (per deixar-les “al dente”). Escórrer-les i reservar-les sense refrescar-les.

En un bol ben fred, barrejar la maionesa amb la nata líquida utilitzant un batedor de barretes i afegir-hi una mica de drill. 

Filetejar el salmó i muntar els plats: en el centre del plat,  col·locar les mongetes, cobrint-les amb el salmó. Afegir-hi la  salsa i decorar amb un polsim de drill (o una branqueta de drill fresc).


(Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)