XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Mongetes verdes amb salmó fumat
18/12/2012
Per a 4 persones : 400 gs. se salmó fumat Rentar les mongetes i deixar-les ben escorregudes. Tallar-les en juliana mitjana (2 mm. més o menys) i reservar-les. Posar a bullir aigua lleugerament salada i quan arribi al punt de bullir, posar-hi les mongetes tallades. Deixar que comenci a bullir i deixar-ho 3 min. aproximadament (per deixar-les “al dente”). Escórrer-les i reservar-les sense refrescar-les. En un bol ben fred, barrejar la maionesa amb la nata líquida utilitzant un batedor de barretes i afegir-hi una mica de drill. Filetejar el salmó i muntar els plats: en el centre del plat, col·locar les mongetes, cobrint-les amb el salmó. Afegir-hi la salsa i decorar amb un polsim de drill (o una branqueta de drill fresc). Per fer com a entrant (per a 2 persones): 100 gs. se salmó fumat (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||