XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
669 563 833
xagarr@gmail.com
Informació legal
Inici
Receptes
Guitarra
Novel·la
Enllaços
Contacte
Jocs
Ales de pollastre a la mel
Amanides “Gallina Blanca”
Arròs amb llamàntol i cloïsses
Arròs amb xorisso en cassola de fang
Bescuit amb pinyons
Bescuit de xocolata
Botillo amb cigrons
Cabrit rostit en cassola de fang
Conill amb pebrots en cassola de fang
Empanades criolles
Espaguetis amb cloïsses i gambes
Farciment de pinyons
Galetes de xocolata en forn de llenya
Gambons
Guatlles rostides en fulles de parra
Guisat de mongetes seques amb costella
Llobarro al forn de fang
Lluç amb salsa suau
Magdalenes casolanes al forn
Mongetes pintes en potatge
Mongetes seques “al pajarito”
Mongetes seques amb xorisso i cansalada
Olla podrida burgalesa
Orada a la sal
Pa
Paleta de cèrvol rostida amb farciment de pinyons
Panets de llet i oli d’oliva
Pastís d’ametlla amb taronja i cobertura de xocolata
Pastís de ceba
Pebrots del Padrón
Pernil rostit
Pizza de ceba i ou
Pollastre a la llimona cuinat en “rustepollo”
Pollastre amb ametlles en cassola de fang
Pollastre rostit amb xampinyons i pebrots
Porquet al forn en cassola de fang
Pota de porc
Pota de ternasco al forn
Reineta a la llimona amb marisc
Rostit de vedella a les tres mostasses
Salmó amb crosta de nous
Sopes d’all en cassola fonda de fang
Tarte flambée
Xai al forn en cassola de fang
Xampinyons
Cerca per nom de recepta
Índex de receptes
Arrossos
Begudes
Carns
Entrants
Formatges
Masses
Molecular
Pastes
Peixos
Postres
Salses
Sin categoría
Verdures
Últimes publicacions
lnstruccions per utilitzar el fang per cuinar
Fingers de pollastre
Tortell de Reis
Espaguetis amb cloïsses i gambes
Arròs amb xorisso en cassola de fang
Blog ‘Cupcakes y más’
Visitar el Blog