XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Ales de pollastre a la mel
9/12/2023
(Alfarería Rosa)
12 ales de pollastre Barrejar bé la soja, el quètxup, la mel, l’oli i el vinagre. Salar les aletes i empolsinar amb l’all. Col·locar les aletes en una cassola per anar al forn i tirar la salsa per damunt. Enfornar uns quaranta minuts a foc baix, fins que les ales estiguin fetes i daurades per dalt. Cal anar amb compte, perquè com totes les salses amb elements dolços pot cremar-se amb facilitat. També es pot preparar amb altres trossos de pollastre, però les aletes són perfectes per a això que els nord-americans en diuen “finger food”. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||