XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Llobarro al forn de fang
10/12/2023
(Alfarería Rosa) 2 llobarros mitjans sencers sense cap i sense escates Netejar els llobarros i ruixar-los amb el suc de mitja llimona, per dins i per fora. Salar-los i posar-los pebre per damunt. Col·locar en una cassola de fang per a peix amb oli d’oliva. Pelar les patates, netejar-les i tallar-les a rodanxes d’un centímetre, més o menys. Col·locar-les en la safata juntament amb els peixos, Salpebrar i ruixar amb oli. Ficar en el forn durant uns 40 minuts a una temperatura de 170°. Netejar i tallar les bledes o espinacs, el julivert, la ceba i els grans d’all finament, salpebrar i regar amb una mica d’oli. Reservar. Quan hagin finalitzat els 40 m. treure la safata del forn i afegir les verdures per sobre de les patates i el peix i tornar a posar-lo al forn uns 10 -15 minuts. Nota: Perquè la verdura no es cremi ni ressequi, tapar amb paper d’alumini. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||