XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Sopes d’all en cassola fonda de fang
10/12/2023
(Alfarería Rosa) En una cassola fonda de fang, posar aigua i un tomàquet pelat sencer fins a bullir. Després de treure el tomàquet conservar l’aigua bullint. Picar en el morter uns alls, el tomàquet anteriorment bullit, una cullerada de llard de porc i pebre vermell de La Vera. Abocar el contingut del morter a l’aigua bullent. Una vegada que l’aigua torni a bullir i hagi pres el sabor dels aliments, apagar el foc i incorporar-hi pa (del dia anterior) i sal al gust. Afegir uns ous que es faran amb la calor residual de la cassola de fang. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||