XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Pizza de ceba i ou
10/12/2023
(Alfarería Rosa) 1 got de cervesa Barrejar bé la cervessa, l’oli, la sal i la farina. Pastar i estendre la massa, si pot ser sobre un paper de forn, deixant el gruix que més agradi. Posar damunt de la massa una miqueta de tomàquet fregit i estendre. A continuació posar la mozzarella al gust. Tallar una ceba en rodanxes i col·locar-les damunt. Posar un rovell d’ou dins del cèrcol de ceba, normalment un ou per persona, empolsinar amb orenga i una miqueta de “guindilla” molta per damunt. Introduir en el forn pre-escalfat a 200º. Quan es vegi que està torrada, treurela. En el forn de llenya són uns 7 minuts. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||