XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS
Sant Quirze del Vallès (Barcelona)
Telèfon  669 563 833
xagarr@gmail.com
Informació legal
 
Inici Receptes Guitarra Novel·la Enllaços Contacte Jocs
 
Pizza de ceba i ou
10/12/2023

(Alfarería Rosa)

1 got de cervesa
1 got d’oli d’oliva
1 polsim de sal
Farina la que admeti
Tomàquet fregit
100 gr. mozzarella
1 ceba
1 ou per persona
Orenga
“Guindilla”

Barrejar bé la cervessa, l’oli, la sal i la farina. Pastar i estendre la massa, si pot ser sobre un paper de forn, deixant el gruix que més agradi.

Posar damunt de la massa una miqueta de tomàquet fregit i estendre. A continuació posar la mozzarella al gust. Tallar una ceba en rodanxes i col·locar-les damunt.

Posar un rovell d’ou dins del cèrcol de ceba, normalment un ou per persona, empolsinar amb orenga i una miqueta de “guindilla” molta per damunt.

Introduir en el forn pre-escalfat a 200º. Quan es vegi que està torrada, treurela. En el forn de llenya són uns 7 minuts.


  (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper)