XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Panets de llet i oli d’oliva
10/12/2023
(Alfarería Rosa) 1 i 1/2 tasses de llet sencera tèbies En una mica de llet tèbia diluir la meitat del llevat amb el sucre i deixar-ho reposar. En un bol tirar la farina tamisada i la resta del llevat i anar afegint la resta de la llet mentre treballem la massa. Incorporar l’oli i la llet amb el llevat i el sucre preparats abans i treballar la massa durant 10 minuts. Si es veiés massa sec, incorporar una mica més de llet. Deixar reposar 10 minuts, afegir la sal i tornar a amassar 10 minuts més. Una vegada treballada, posar la massa en un bol untat amb oli, tapar-lo amb una mica de film i deixar que reposi durant 1 hora. Passat aquest temps, donar forma als panets i pintar-los amb ou batut. Ficar-los en el forn, que estarà a uns 190º, durant 20 minuts aproximadament, fins que es vegin ben daurats. Treure’ls del forn i deixar-los refredar damunt d’una reixeta. Una vegada freds, els panets de llet estaran llestos per degustar. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||