XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Farciment de pinyons
10/12/2023
(Alfarería Rosa) Per a 6 persones: 1/2 kg. de salsitxes blanques fresques o carn picada crua Extreure la carn de les salsitxes i rebutjar la pell. Tallar el bacon en daus petits. Barrejar en una ensaladera tots els ingredients amb els ous batuts i les prunes sense pinyol i partides en dues. Si el farciment serà cuinat separadament de la carn, untar amb mantega o amb oli, una cassola de forn. Posar en ella el farciment, en forma de rulo o boles. Posar la cassola en el forn, una hora abans del que es calculi que trigarà la carn en estar feta, situant-la en el forn sota la safata del rostit. Servir en el centre de la safata amb la carn al voltant. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||