XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Galetes de xocolata en forn de llenya
10/12/2023
(Alfarería Rosa) 125 gr de sucre moreno Escalfar el forn fins deixar una temperatura aproximada de 180°. Tirar en un bol les dues classes de sucre i la mantega estovada. Si es fa amb una pastadora, batre per temps d’un minut aproximadament. Si no, es fa amb varetes a mà i es trigarà una mica més. Posteriorment afegir l’ou i continuar batent perquè s’integri bé. Barrejar las farina amb el llevat, la sal i el sucre avainillat o essència de vainilla. En cas de fer servir una pastadora, en aquest punt canviar les varetes de batre per les de pastar. Afegir la barreja de la farina a cullerades, deixant que es barregi tot a poc a poc. Parar la pastadora i tirar els granets o trossets de xocolata. Finalment afegir els trossets de nous i tornar a barrejar bé amb la cullera. Col·locar un paper vegetal a la safata del forn. Amb una cullera agafar porcions de massa, arrodonir-les amb les mans i aixafar-les una mica sobre la safata (no massa). Enfornar de 8 a 10 minuts. Amb aquest temps no han de quedar massa torrades i en treure-les semblaran massa toves, però en refredar-se quedaran al punt. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||