XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Pollastre amb ametlles en cassola de fang
10/12/2023
(Alfarería Rosa) Primerament en una cassola de fang incorporar un raig d’oli d’oliva verge i escalfar bé. A continuació afegir dos alls i el pollastre trossejat i fregir durant ¾ d’hora, perquè el pollastre es dauri i guardi el sabor. Seguidament picar en un morter un gra d’all, un grapat d’ametlles i un raig de conyac. Abocar-ho a la cassola de fang amb una mica d’orenga i uns pebrots trossejats en làmines. Després de ¼ d’hora, el pollastre amb ametlles estarà llest per degustar. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||