XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Bescuit de xocolata
10/12/2023
(Alfarería Rosa) 175 gr de xocolata de cobertura Desfer la xocolata amb la mantega (al bany maria o al microones, vigilant que no es cremi. Cal anar remenant-ho) i barrejar-ho bé. Batre els rovells amb el sucre fins que prengui un aspecte cremós. Afegir la xocolata. Tamisar la farina 3 vegades i afegir-la. Tamisar el llevat. Afegir-lo a la mescla de xocolata remenant ràpidament amb moviments envolvents i suaus. Batre les clares a punt de neu. Afegir-les i continuar remenant suaument amb moviments envolvents, procurant que es baixin el menys possible. Untar el motlle (per a unes 6/8 persones) amb mantega i farina i bolcar la mescla que haurà quedat bastant espessa. Coure-ho al forn pre-escalfat a 200º i deixar-ho 30 minuts. Comprovar el punt de cuit punxant amb un escuradents el centre. Pot sortir una mica tacat, però sense trossets de la massa. Deixar refredar sobre una reixeta, donar-li la volta i llest per a decorar. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||