XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Guisat de mongetes seques amb costella
10/12/2023
(Alfarería Rosa) 240 g de mongetes seques Posar les mongetes en remull la nit anterior en aigua sense sal. L’endemà netejar i trossejar el pebrot, el porro i la pastanaga i posar-les en una cassola juntament amb les mongetes escorregudes, coberts tots els ingredients amb aigua. Afegir la costella trossejada, assaonada i un rajolí d’oli. Coure el conjunt durant una hora aproximadament. Treure les verdures, passar-les pel pasapurés i afegir el puré al bullit. Trossejar i fregir la botifarra d’arròs en una paella amb oli. Fregir la de verdura i desgreixar-la. Col·locar la col ja cuita en una safata amb les botifarres. Finalment, servir les mongetes acompanyades d’aquesta safata. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||