XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Bescuit amb pinyons
10/12/2023
(Alfarería Rosa) 4 ous Posar els ous en un bol, tirar els iogurts i barrejar amb les varetes. Afegir el sucre, la raspadura de la llimona i continuar barrejant. A continuació afegir l’oli i tornar a barrejar suaument. Finalment afegir també la farina juntament amb el llevat i barrejar amb moviments envolvents amb l’ajuda d’una cullera o espàtula, però no de les varetes. Greixar el motlle de pastís amb una mica de mantega fosa i després amb una mica de farina perquè no s’enganxi el bescuit i es pugui desemmotllar amb facilitat. Abocar la massa en el motlle de pastís i posteriorment col·locar per damunt els pinyons, repartint-los de manera homogènia. Introduir-ho en el forn preescalfat a 180º, durant uns 25 o 30 minuts. Desemmotllar i deixar que es refredi fora del motlle, sobre una reixeta. Servir una vegada que s’hagi refredat, acompanyant d’un cafè o d’una tassa de llet i xocolata calenta. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||