XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Guatlles rostides en fulles de parra
10/12/2023
(Alfarería Rosa) 4 guatlles Netejar i flamejar bé les guatlles per eliminar les plomes que hagin pogut quedar. Salpebrar i embolicar cada guatlla amb una fulla de parra neta i escorreguda. Lligar les guatlles una per una amb fil de bramant i col·locarles en una safata per a forn untada amb oli. Escalfar el forn a 250º, introduir la safata amb les guatlles i deixar rostir uns deu minuts. Treure del forn i ruixar amb el brandi. A continuació aplicar foc per flamejar-les per reduir l’alcohol. Salsar amb una mica de brou de carn i tornar a col·locar-les en el forn durant uns 15 minuts més. Quan estiguin cuites les guatlles, deslligar-les. Tallar un pa en 4 rodanxes, untar amb un pinzell amb una mica d’oli i rorrar-lo en el grill. Quan el pa estigui torrat, posar una guatlla damunt de cada torrada i col·locar-les en una safata de servir. Colar el suc que ha quedat en el fons de la safata del forn i, si fos necessari, espessir-lo per tal que, en abocar-lo per sobre de les guatlles, les tapi i romangui en elles relliscant lentament cap al fons del plat. Servir molt calentes. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||