XAVIER GARRIDO TOSQUELLAS Sant Quirze del Vallès (Barcelona) |
669 563 833 xagarr@gmail.com Informació legal |
|||
Inici | Receptes | Guitarra | Novel·la | Enllaços | Contacte | Jocs | ||
Rostit de vedella a les tres mostasses
10/12/2023
(Alfarería Rosa) 1 kg de rotllos de vedella lligada per rostir Picar l’all fent petits bastonets i posar-los amb la vedella en una cassola de fang. Sofregir en la mantega i l’oli. Salpebrar. A continuació retirar-ho i fregir les pastanagues tallades en llesques, dins del suc. Afegir 2 cullerades soperes de sucre. Salpebrar. Amb una brotxa pintar la carn amb les mostasses i guardar la resta per a la salsa. Incorporar la vedella a la cassola, afegint-hi la ceba i el vi blanc. Mantenir la cassola al foc fins que es vegi que la carn ja està rostida. Tallar el rostit i servir-lo cobert de salsa i acompanyat de les pastanagues. (Penseu si realment cal imprimir. Si podeu, estalvieu paper) |
|
|||